festlig helg .

igår fredag tog Alfons med sig två kompisar hem, de fick lite snacks och korv med bröd innan de skulle iväg på disco på skolan. Så mysiga kompisar han har, dom har verkligen kul tillsammans 😊
Holger va super besviken för att han inte fick vara med och att han inte fick gå på något disco ☹️
 
Vi muntrade upp oss med att åka till Kvantum,där köpte vi charkisar och godis 👌🏼
En lugn och mysig fredagkväll blev de. Alfons var helt slut efter discot 😴
När grabbarna hade somnat kollade jag och C klart på sista säsongen av Bron.. sååå spännande, usch! Men såå bra 👍🏼
 
Idag lördag, Holgers första fotbollsträning.. sååå kul tyckte han att de var 😍👍🏼
Efter Holgers träning var det Alfons tur, de gick superbra för han också 😍👍🏼
Väl hemma allihopa och nyduschade grabbar åkte vi och köpte en födelsedagspresent till Alfons klassis, ja Alfons skulle idag på 7års kalas 🎈 när de var fixat åkte vi hem, jag och Holger tog oss en promenad så han fick sova i vagnen.
 
Tidigare på morgonen hade jag videosamtal med en läkare genom appen Kry, detta för att få bukt med min ögoninflammation. Sååå himla smidigt och lätt, fick väl vänta i ca tio minuter sen ett snabbt samtal och sen fick jag ögonsalva utskrivet 👌🏼
Ringde vårdis igår och blev dåligt bemött.. personen jag pratade med ville att jag skulle vänta till på måndag.. OKEJ.. jag går väl med de här i en vecka till.. nej tack!
 
när vi lämnade Alfons på kalas åkte vi till våra vänner i Bläshammar, Holger superlycklig som fick leka med sin bästis Tyra 💕 Lek, fika och prat 😍 en toppen eftermiddag!
 
ska fortsätta lördagsmysa ❤️