prov och ingen bil .

vaknade tidigt i morse och hur störande är det inte att vakna att huvudvärk, den är juh inte sämre bankande för att jag varit vaken större delen av natten med min älskade son.

jag fattade ett beslut att skippa att göra mitt EngB prov.. Jag lyckade somna om men vaknade 7.50 och ångrade mig. Så med bultande huvudvärk tog jag bilen in till stan satt i tre timmar och skrev/gjorde prov. Kändes sådär när jag gick där ifrån, men jag gjorde det iaf!

påväg hem kom tanken detta är sista gången jag kör vår bil. En timme senare såldes den, sorgligt ja! Jag är känslig ibland, att fälla en tår för en bil!

har panik och känner mig naken med tanken av att inte ha någon bil alls. Men C är i full gång och hitta "den perfekta" bilen till oss, i morgon bär de upp mot kungsbacka och Göteborg om jag hörde rätt.

har nyss sett julkalender avsnitt jag missat, shit.. Spännande och läskigt på samma gång!

så var de riktig vinter ute .

känslan när man vaknar på morgonen och de är alldeles vitt ute, fina flingor som faller ner från himlen. jag blir alldeles varm inom mig, härlig känsla!

känns snäppet lättare att fira jul här nere i år. undra hur länge snön har tänkt att stanna?

i övrigt rullar allt på bra. jag har köpt några julklappar, vi har det juligt och rätt mysigt här hemma. älskar verkligen julen!

nä tråkigt inlägg.. hej då

Visa fler inlägg