överraskning, baby-shower och lördag .

sov morgon de lux, att vakna klockan 9.30 en lördag ;) frukost och sen gjorde vi oss klara för att möta upp farmor och farfar/Svärföräldrarna på stan för fika på stan, de blev även lite stross på torget och några butiker.

vid halv sex åkte jag ut till Bua för överrasknings baby-shower för Malin :) överraskad blev hon allt :) god mat och efterrätt.. sen hade Marielle, Nina och Elina fixat en spa-avdelning på övervåningen.. Otroligt härligt :)


tack för en fin och rolig kväll <3

julmarknad, kompis-häng och första advent .

första advent, pirrar i kroppen.. december månad är så härlig :)
efter en mysig frukost gjorde vi oss klara för julmarknad tillsammans med Bisse och David.

Korndals gård, mitt ute på landet. Höga förväntningar, men vi blev ganska besvikna.. Vi va väl där i ca fem minuter..
vi åkte vidare till Harald Nyborg och jag och Bisse tog oss en sväng om på Domino Outlet.. Sen mötte vi upp killarna på torget i stan. 
Där var de också lite marknad :)

Lunch tillsammans på Biblioteket sen gick vi tillbaka till torget :)

på torget stod två brandbilar, C och Alfons klättra upp och kollade.. Alfons ville inte gå ur men till slut ;)

sen blev de en sväng i gallerian sen skildes vi åt.
väl hemma tuppade jag, Alfons och Holger av.. Vi sov en stund.. Sen åkte vi ner till Bisse och David igen, advent-middag vankades.. Glögg och pepparkakor först sen pressad potatis och köttgryta med smak av jul, jätte gott :) efterrätt kaffe och saffranspannacotta, otroligt gott :)

mysig kväll med fina vänner, lycka <3

torsdag, snart advent och julstämning .

alltså det är helt galet på måndag är det december, fatta hur fort de går.
Igår satte vi upp adventsljusstakar, stjärnor och gardiner. Glömde bort att leta advents-fatet.. Men de ska C få leta upp åt oss i morgon efter jobbet ;)
vardagsrummet
Alfons rum
Köket

Igår fick Holger sina fem-månaders sprutor och natten va dålig.. Feber och en ledsen kille <3 inte mycket sömn för oss.. Men när vi lämnat Alfons på förskolan passade vi på att sova, skönt!

vi vaknade lagomt tills de va dags att hämta Alfons igen. Vi promenerade idag, ganska kallt i vinden. Påväg hem tog vi oss en sväng förbi Hemtex, trångt (med vagnen) där inne tur fick vi bra hjälp.. Vi köpte en gardinkappa till köket :) och efter de blev det en snabbis inne på kvantum, lite mjölk och majskrokar + middag!

väl hemma.. Först går jag upp med Pelle, maten och Alfons förskole-saker.. Sen ner bär upp en sovandes Alfons.. Ner igen och hämtar en sovandes Holger.. Väl inne snubblar jag till och trampar på mjölkpaketet.. 1,5 liter mjölk i hela hallen.
.. Ingen kommentar på de! Sur och ilsken, halsade typ två koppar kaffe efter de.


Jaja.. Middag och ett besök på hajen.. Nu ligger vi alla i sängen och ska sova (hoppas jag) Natti

Visa fler inlägg