snart nytt år, 2014 .

idag har vi vart ute och gjort en snökvinna. De va jag, Isa, C och G. Affi och Klurr va också med men inte så delaktiga i bygget.
Kvinnan blev snygg efter många olika åsikter ;)

igår var jag, Isa, C och G på stan. En shopping tur i Östersund. Hittade en hel del fint. Sen åt vi lunch innan shopping av nyårs maten samt alkoholen skulle köpas. Systembolaget var kaos, apatökigt. Och sen när de gäller maten va vi väl runt på alla Östersunds matbutiker för att få ihop alla tillbehören ;) och till slut så!

nu ska här göras i ordning för tre rätters, gott nytt år mina vänner 

tiden går för fort, fredag, nya smycken .

idag va vi på stan en snabbis (tog ett tag innan vi kom in bara) eftersom att Isa passande fick rast när vi kom in, fick hon trevligt lunch sällskap ;) 

traskade omkring på stan en sväng men de va mest svårt eftersom att de va folk överallt. Och så ska man försöka hålla ihop gruppen ;) 

innan hemfärd sprang vi förbi "Snö of Sweden-Outlet" hitta nya smycken, fina va?
Kommer garanterat gå dit igen!

Armband och 3 örhängen, 250:-
BILLIGT ;)

puss hej

en vit julafton med familjen .

god fortsättning
igår på julafton, nästan hela familjen samlades. De viktigaste för alla i vår familj. 
Vi lottar innan vem man ska köpa en julklapp till, de är både vuxna och barn nöjda med. För vi är glada att vi har varandra, att vi kan sitta och umgås. Tomte hade vi i år, och de gick bra för Alfons :) han hjälpte tomten att ge paket till rätt person!

minns själv när jag/vi var små och vi blev överrösta med paket.. jobbigt och man lekte inte med allt, man hann juh inte :)

Visst nu jag och C köpte tre paket till Alfons, saker vi tycker att han behöver :) och Alfons fick även paket av några till men de är juh inte så konstigt!

världen mysigaste dag, god mat med bästa sällskapet. Efter Kalle och god mat var de sällskaps spel till klockan tre i natt. Så mycket skratt <3

vaknade i morse och kände mig alldelses lycklig och varm, tacksamhet <3 vi har det så bra, och tänk de som inte alls har de så bra som vi.

god fortsättning


Visa fler inlägg