vintersko, härlig dag, Gekås med min vän .

i morse var jag jätte trött när det var dags att gå upp, fattar inte varför jag ska vara vaken så himla länge?!

efter skolan idag cyklade jag och hämtade Affi på förskolan. De är så kul för se finns så mycket att se, så mycket mer rörelse i Varberg. Idag såg vi två brandbilar, jätte häftigt :)

väl hemma efter cykling i uppförsbacke tog vi oss en tur med Pelle i de härliga vädret.

vi gick in och de dröjde inte länge innan C kom hem från jobbet. Men vi sågs inte så länge då jag tog bilen och plockade upp Bisse för ett äventyr i Ullared :)

köpte ett par vinterskor till Affi, jätte fint och känns jätte sköna. väl inne på Gekås, mycket folk fast inte så att man fick panik.
vi hittade lite saker men ingen "wow" grej! men kul hade vi, tänk vilken tur jag har som har en så rolig och snäll vän <3

jo köpte en nu säng till Pelle. Han verkar gilla den :)

nu ska jag sova, natti

Affis nya vinterskor, Kavat 530:-
Pelles nya säng endast 99:-
dröm sött

fredag, idol, godis och ledig helg .

sitter i soffan med mina favoriter. Affi har redan somnat men vi har inte lyft över honom till sängen. Mysigt att ha honom nära <3 Pelle sover också. 

vi sitter och kollar på idol och äter godis. Jag får flashbacks från när jag var liten och när jag åt godis tills jag spydde.. Jaja hoppas de inte slutar så, men gott är de ;) Kan juh även tillägga att jag inte äter godis på veckodagarna (endast fredag och lördag) grymt!

idol, jag vet inte vad jag tycker. Har inte fått någon favorit så. Får kolla mer!

ledig i helgen, känns så jäkla kul! Detta har jag längtat mega mycket efter. 

idag har jag läst/studerat större delen av dagen. Efter lunch fick jag besök av EmelieP, länge sedan jag träffade henne <3 vi åkte och hämtade Affi på förskolan sen en snabbis på stan :)

Till middag idag åt vi tacos.. Sen cyklade vi till hemmakväll och köpte godis :) hihi

fortsatt mysig fredag 

Affi har salva runt sin mun, han är alldeles röd.. Tror de är för att han drägglar och så är de kallt ute.
torsdag men känns som måndag .

 
så sitter i soffan med en fisande Pelle bredvid mig (urk).. sitter och kollar in räddabarnens hemsida. idag hade vi två föreläsningar varv av en handlade mycket om barnens rättigheter m.m. de gör ont i hela mig
av att veta hur många barn som far illa. jag vill öppna en stor förskola och ta hand om alla dessa barn, önskan.
 
torsdag idag, känns som måndag. har nu i två dagar pluggat hemma, då vi inte haft några föreläsningar. och i morgon är det fredag, dagarna går alldelses för fort. jag är ledig i helgen, som jag längtat. äntligen få vara hemma med min familj, på hel dag <3
 
jag och Affi cyklade till förskola/skolan imorse, kallt men uppfriskande :) de går bra att cykla då det är neråt. fick pumpat mina däck på en mack idag, så de gick lättare att cykla hem sen ;)
men ack vad mina ben skaka när jag klev av cykeln "OTRÄNAD"
 
ska hoppa i säng
tjing
 
                                 pytteliten affi <3
 
 
Visa fler inlägg