cykelfest, träningsvärk, en mega kul afton .

lördagen fortsatte efter lyckan av att hittat köksbordet :) speed-snabb som jag är.. Dusch, smink och klädval på 40 minuter och spring till bussen.. Som jag hann med. In till stan och Bisse för att påbörja förberedelserna för kvällens cykelfest.

en mysig middag hemma hos Bisse och D med ett glatt gäng.. Efter de cyklade jag C och Jonas vidare till ett annat gäng där en drink och efterrätt serverades. Där efter bar det av till den uppsamlings lokalen där vi alla skulle mötas upp.

kanon kväll, mycket skratt hela kvällen, sång, dans och musikquiz.
detta hade Jonas styrt upp bra! Hoppas man får va me nästa år igen :)

givetvis känner jag av att jag cyklade igår, är man otränad så är man. En skön träningsvärk i mina lår.. Eller ska jag skylla på att de va dåligt me luft i bakdäcket på cykeln, för de var det juh?

vår fredag, lekstugan, känner mig som en bra mamma .

i fredags när vi slog upp våra ögon.. Tanken flög iväg jag är ledig, och vilket lyckorus. Frukost i våra magar sen på lek dag. Jag och Affi hade bestämt playdate med Marielle och Freja på lekstugan i Varberg.

jätte kul. Att se våra fina barn springa runt och leka, att leka tillsammans med dom. Nu verkar de precis som att jag inte leker med Affi, givetvis gör jag de.. Men nu känns de som att jag de senaste bott på jobbet. Så efter några timmar på lekstugan kände jag mig som en bra mamma igen.

efter lekstugan blev de ett besök på Babyhuset och sen handling på Hajen. Efter de lunch på McDonalds givetvis var Marielle och Freja med hela tiden :)

mega kul dag tillsammans med Er <3

nytt till hemmet .

 
i fredags fick vi sålt vårt köksbord och stolar
och lördag morgon efter frukosten hittade vi ett nytt köksbord på loppisen
i Bua. Bordet skulle igentligen iväg på auktion, när damen berättade de för mig
och C.. Blev jag lite ledsen och gick där ifrån, det var juh ett sånt bord vi ville ha.
 
jag och Affi gick ut till Pelle som väntade utanför loppisen, efter ett tag kom C
ut till oss och då har han fjäskat till sig bordet så vi fick köpt de ;) kanon, och jätte glad.
ett bord i gammaldagsstil.
 
våra nya köksstolar hittade vi på blocket för några månader sedan och som ska 
jag måla vita. detta projekt ska jag på börja i morgon.. ska bli kul!
 
 
sen i vardagsrummet har jag placerat ett brickbord med två kanor/vaser från Ikea som jag länge varit på jakt efter och senast vi var på ikea tog jag sista paret :) brickbordet är från Rusta.. fint va?
 
 
Affi har fått en ny säng.. vi tyckte att det var dags att byta bort spjälsängen och se om han gillade att sova i en riktig säng istället.. och visst funkade de :)
sängen är från Ikea.
 
 
nä dags att sova då ett arbetspass från 7.00 till 16.00 väntar mig i morgon
natti natti
 
 
 
Visa fler inlägg