min torsdag .

kan juh nästan välkomna träningsvärken i armarna redan nu, för i morgon bitti vet jag inte om jag kommer kunna använda dom. Har lyft tunga saker på mitt arbete idag må ni tro ;) Jo jag har fått mina nya arbetskläder med.. Känner mig som en lesbisk som vill vara man ;) Inte för att de är nått fel på det.. Men storleken passa mig inte riktigt!

de va kul att jobba 7-16, dagen har liksom susat förbi.. Plötsligt var den 16 och jag fick åka hem.. Hem och hämta Alfons på dagis, veckans höjd punkt <3 Han var ledsen redan innan jag hämtade honom.. Han var trött och hungrig. Så det var bara att gå raka vägen hem och laga mat, oj vad han åt :)

Nu tror ni säkert att han inte får någon mat på dagis men det är klart :) Han valde att sova på lunchen och har bara ätit frukost och mellis :)

Alfons sover och de har jag gjort sen innan åtta, funderar starkt på att lägga mig med. Är trött.. Jobb i morgon med sen är jag ledig i helgen :)

tjingeling

tidigt morgon .

oj det är tur att man inte går upp såhär tidigt varje dag. Halv sex gick jag upp för att göra mig redo sen väckte jag resten av mina trötta killar.

C är ute och går med Pelle och Alfons sitter i mitt knä och äter två smörgåsar och kollar på Svampbob. Vi sitter i sängen, när man går upp såhär tidigt är det helt okej att sitta i sängen och äta frukost tycker jag <3

ha en bra torsdag

nytt från Rusta .

ja jag kanske köper mycket saker från mitt jobb.. Men tänkt allt jag missat att se under min mammaledighet. Jag tycker personligen att mitt jobb fått in jätte fina saker :)

De jag köpt idag var en ny lampskärm, den vita som syns på bilden.. Den svarta är den gamla solblekta. Den vita lampskärmen kostade endast 79,90:-

Sen köpte jag en korg i pil, just nu endast 49:-. Dom finns i två större modeller med tänkte nog köpa en större och ha plädar i tror jag. Nå väl den här mindre ska fjärrkontrollerna ligga.

I övrigt har dagen gått bra på jobbet, det gick bra att lämna Alfons på dagis :) Han gråter inte ens när jag går, utan bara vinkar :) thihi..

nu duschen

Visa fler inlägg