Kjelles och Pelle

sitter och kollar på "kjelles smakresa i Asien". Jag bara älskar Kjell Bergkvist, han är aprolig ;)

Pelle leker med den leksak han fick utav mig igår, ja den han tuggade sönder efter 2 min.. Den är lika rolig ändå.. Trotts att den saknar innehåll!

Är glad att Sigrid vann "Sveriges mästerkock" jag hejade på henne från första början, kung!!

Hej

pustar ut

helt slut i kroppen.. Halv ligger i soffan och har nyss sett "halv åtta hos mig" och är spent nervös på vem som vinner "Sveriges mästerkock"

natten har varit sådär, Alfons vägra sova i sin säng utan han skulle sova vid min sida, nästan på mig! Sen hela dagen har vi varit hemma, jag har tvättat 8 maskiner tvätt gått en lång promenad och små städat här hemma..

hade sagt till mig själv att jag bara skulle ta de lugnt eftersom att börja känna mig lite så kass i kroppen! Och jag vill inte bli sjuk nu när jag ska upp till Östersund!

Alfons har varit rätt grinig idag nästan inte velat ha någon mat, vet inte om de är tänderna som spökar för han vill bara blir buren och va nära.. Mitt lilla gos-hjärta <3

han blev jätte glad när C kom hem från hans kurs i Göteborg, ja jag och Pelle blev också jätte glad :)

nä jag ska kolla på tv nu, sen bädda rent i sängen vika tvätten samt göra mig en kopp varm oboy!

hej då

kan inte sova

ligger helt klar vaken, somnade där någon gång i mitten av avsnittet till "House" typiskt.. Nu i efterhand blir jag arg, ville juh se hur de slutade! Sen har jag vaknat till och från..

anledningen till att jag inte kan sova är för att jag har cp ont i mitt huvud och må illa!! as arg

nu blir de film

Visa fler inlägg