dåligt väder .

sitter i soffan med annaklara, varsin dator har vi i knät. alfons ligger och sover.

igår fyllde annaklara 14 år, "vacker" sång på morgonen och en stor frukost och sen bar det av till Ikea där hon fick välja ut sina presenter. Vi köpte en tavla, massa ramar, sängkläder, en växt samt två tavelhyllor. Ska bli kul att sätta upp/hjälpa till med detta när vi kommer hem till Espnäs igen.

senare kom Lisbeth och hälsade på. Vi åt tacos till middag och tårta till efterrätt. Och söndagsfilmen blev "Simon och ekarna" en helt okej film.

i lördags tog vi oss en promenad, sen åkte vi till hemmakväll och hyrde film och vi åkte till hajen och handlade. på kvällen lagade vi god middag och kollade sen på två av dom hyrda filmerna "en gång i Phuket" cp rolig, jag bara älskar Peter Magnusson den andra filmen vi såg va "Nobels testamente" grymt bra. i dom mer spännande scenerna satt jag och höll för öronen samt hade lite svårt att sitta still i soffan. men den va också bra.

idag ska vi i alla fall till bvc med alfons. får se hur det kommer gå ;)

hej

p.s saknar min lilla pelle-bäbis jätte mycket d.s

djupa tankar .

resan tillbaka till Varberg/Bua är beställd. Känns alltid lika jobbigt att lämna alla här uppe, de gör så ont inom mig. Efter att Alfons kom till världen har väl mina moderskänslor slagit till ordentligt! Och ingen kan ta denna plats, de finns inte på kartan att någon ens funderar.

nå väl på torsdag 23.10 går tåget från Östersunds station. Ett natt tåg neråt i Sverige tillsammans med Alfons (Pelle) och AnnaKlara. Ja va kul va! Hon har sommarlov och varför inte befinna sig med mig nere på västkusten?

hon kommer va nere i 3 veckor sen åker vi alla upp igen, då C går på semester. Och vi ska va här uppe två veckor, träffa Malin och Emil innan dom flyttar, träffa mina morbrödrar med familj samt storsjöyran! Givetvis umgås med vänner och familj med!

positivt tänkande de handlar bara om tre veckor..
nu sängen!

jaha ;p .

har suttit och laddat ner appen "blogg.se" försökt logga in och de har inte fungerat. Så har jag hållt på i hur många dagar som helst. Så loggar jag in på hemsidan via mobilen och de verkar fungera kanon!! Arg heller glad jag vet inte. Har juh nu missat massa att berätta.

sitter i soffan och kollar på film med Klurr Lillebror och Ubbe. Alfons sover sen några timmar tillbaka. Mamma hänger i huvudstan och Isa med hennes pojkvän i stan.

skriver mer i morgon är mega trött verkligen. Varit uppe sen 5.00 då jag körde mamma till tåget.

natti
Visa fler inlägg