i Danmark, dag 2

åh vilken mysig dag vi haft idag. Trevlig frukost tillsammans i morse sen bar de av ut på stan. Nu i efterhand tror C att vi gått över två mil, vet inte om jag tror honom men båda två har träningsvärk.

vi åt god lunch på ett mysigt ute ställe, där hade H.C Andersen bott när han va vid livet. Vi traskade ströget fram.. Fantastiska butiker som man inte är vana vid hemma, tex den underbart fina Disney butiken.. Ja vi hitta massa leksaksbutiker och C blev som ett barn, försvann i från mig så jag fick leta reda på honom samt att han pillade på allt.. ;)

efter alla timmars promenad i varmande sol begav vi oss tillbaka till hotellet, pustade ut och bytte om sen gick vi in på Tivoli. Vi åkte inget, jag gillar inte karuseller och C hade ingen ursäkt men han våga väl inte åka själv ;)

Där inne åt vi på ett jätte mysigt ställe me god mat, sen kollade vi runt lite mer och sen vandrade vi hem igen me tunga ben.. En kanon dag me andra ord, de är så otroligt fint här i Köpenhamn!

Hej då

i Danmark

bil resan hit ner gick hur bra som helst, jag blev lite gungig på båten tur att den resan typ bara varade i 20 minuter.

nu sitter vi på ett ställe som heter "brygget her" (tror jag) jag och C tar oss en varsin öl oh Alfons äter banan och dricker vatten.

jag och C försöker kalla Alfons "Affi" här i Danmark då Alfons på danska är "hallick" ops!

Vi har varit runt och kollat runt hur allt ligger till, fikat ute på en uteservering, strosat runt och kollat.. Bara va! Alfons är jätte rolig, folk har frågat typ.. Åk själva! Men Alfons är juh nästan hela nöjet! Kul att uppleva och göra annorlunda saker tillsammans me honom! Hade vi velat varit själva så hade vi tagit me oss barnvakter ;)

hej då

P.s hade bilder att visa men som vanligt krånglar de! En annan gång. D.s

Visa fler inlägg