ledig fredag, fullt upp :) .

jag och Alfons startade vår lediga fredag med Vip frukost på HM i morse.. Hittade några fina plagg som jag ska försöka visa i morgon :)
Träffade Bisse me där och vi följde henne till jobbet efter vi va klar på HM. Frukosten käkade vi upp inne på PoP, där de också va kanon erbjudande idag.. Lite fina saker hittade vi där med :)

vi lämnade kvar Bisse på hennes jobb, tog en tur förbi systemet och sen vidare hemåt.. En promenad med Pelle, in på lunch och sen
en promenad tillsammans med Pernilla, Melva, Elver och Vida och sen åkte jag och Alfons hem till Noa, Polly och Hanna.. Där blev de fika, bus och lek :)

när vi väl kom hem bar de av igen.. C hade kommit hem från jobbet och vi packade ihop oss igen och åkte in till Tobias och Belinda.
En kanon kväll i trevligt sällskap :)

Ligger sängen helt färdig, god kväll

onsdag .

blev inringd tidigare idag till jobbet och som tur va kunde jag lämna Alfons tidigare på dagis :)
dagen har gått alldeles för fort, saker har tjorvat för mig, det har varit fint väder ute och jag ville va ute i de.. Väl hemma kände jag bara för att gråta..

men de gjorde jag inte.. Smsade Emelie och vi tog oss en promenad.. Jätte härligt och väl behövligt.
Väl hemma igen va jag lugn och fin.. Ligger nu i sängen och kollar på Trassel med min sovande sons fötter i ansiktet <3

på bilden har Alfons sin nya pyjamas från PoP, jätte fin

trevlig kväll

mors dag .

mors dag, dagen jag saknat min mamma extra mycket. Men det första jag gjorde när jag vaknade va att ringa till henne. En timmes samtal och två koppar kaffe va jag redo för dagen.

i övrigt har jag umgåtts med Alfons hela dagen och Pelle såklart. C har jobbat hela dagen.
och när han kom hem från jobbet åkte jag Affi C och Lisbeth in till Grappa för en middag. Jätte god mat och jätte mysigt.

vi hoppade efterrätt och kaffe där och åkte hem till Lisbeth, hon hade nämligen bakat en jordgubb/rabarber paj, hur god som helst.. Och kaffe och glass till de.

en kanon dag har jag haft
är så lycklig att jag har Alfons, blir alldeles varm inom mig när jag tänker på honom <3 Att någon kan betyda så mycket, helt obeskrivligt!

nu ny film med Svampbob ;)

Visa fler inlägg